Verzekering

Bij aansluiting van de spelers zijn zij automatisch verzekerd bij Arena.  De gedekte activiteit in de polis voor sportfederaties is de beoefening, voorbereiding, organisatie, beheer, administratie, … van BADMINTON met inbegrip van kampioenschappen, competities, vriendschappelijke en andere wedstrijden, toernooien, trainingen, demonstraties, verplaatsingen, reizen en bijkomende activiteiten georganiseerd door de federatie en/of de aangesloten clubs.

De verzekerden zijn Badminton Vlaanderen, de clubs en de individuele leden als ook de niet-leden tijdens hun deelname aan badminton promotionele activiteiten georganiseerd door Badminton Vlaanderen, de aangesloten clubs of provinciale raden.

De verzekering voor sportfederaties verzekert zowel de burgerlijke aansprakelijkheid tov een derde (= alle andere personen dan Badminton Vlaanderen en de aangesloten clubs en provinciale raden) als de lichamelijke ongevallen van Badminton Vlaanderen en haar individuele leden.

De aansprakelijkheid van de CLUB ZELF als organisator van niet-sportactiviteiten (BBQ, kwisavond, fuif, enz.) is NIET gedekt.

Voor bijkomende info kan je terecht bij Badminton Vlaanderen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Handige links via Badminton Vlaanderen website

Link naar de ongevalsaangifte

Link naar de algemene voorwaarden van de verzekering

Link naar de bijzondere voorwaarden van de verzekering

Link naar een overzicht van de 'verzekerde activiteiten', de 'verzekerde waarborgen' en 'wat te doen bij ongeval'