Volg ons West-Vlaamse Badmintonfederatie | Facebook West-Vlaamse Badmintonfederatie | Flickr
 
Interclub verplaatsing ontmoetingen

Interclub verplaatsing ontmoetingen

Procedure wijziging

Volgens artikel 27 (=kalenderwijziging en uitstel) van ons addendum op de C320 is het verplaatsen van ontmoetingen enkel mogelijk indien beide ploegen onderling akkoord gaan met een nieuwe speeldatum. LET OP: De nieuwe speeldatum moet in dezelfde speelweek vallen van de voorziene speeldatum. Een speelweek begint op maandag en eindigt op zondagavond. Een geplande ontmoeting van zaterdagmorgen mag dus verplaatst worden naar iedere dag ervoor beginnend op de maandag ervoor en moet zeker gespeeld worden tegen de zondagavond van dezelfde speelweek.

Om een ontmoeting te verplaatsen dient vanaf seizoen 2013-2014 een mail gestuurd te worden naar interclub@wvbf.be waarin duidelijk blijkt dat beide partijen akkoord gaan met de verplaatsing. Het aanvragen gebeurt enkel en alleen nog via dergelijke e-mail. Het formulier zoals dit tot vorig seizoen gekend was is (voorlopig) afgeschaft. Vergeet niet dat de mail in ieder geval minstens 7 dagen voor de originele EN de nieuwe speeldatum moet kunnen verwerkt zijn door de interclubcommissie.

Het bepalen van een nieuwe datum na uitstel door slecht weer of overmacht gebeurt door beide ploegverantwoordelijken. De nieuwe datum moet binnen de 2 weken vastliggen, anders wordt de nieuwe datum door de kalendercommissie bepaald.