Tornooi Roeselare

RoeselareDe inschrijvingen voor het tornooi te Roeselare op 13 en 14 april staan open! Sporthal Schiervelde, daar moet je zijn. Inschrijven kan hier en dat tot vrijdag 29 maart. Aan allen veel succes en vooral veel leute...

Jeugd-cup Brugge en Torhout

Shuttle2 TransparentDe laatste twee Jeugd-cups voor het zomerreces: Brugge en Torhout. De inschrijvingen voor beide staan open! Zie de Jeugd-cup pagina of de kalender hiernaast. Het is nog lang maar je hoeft niet te wachten om in te schrijven.

  • Voor Brugge: plaats van afspraak is de Koude Keuken in Brugge, datum van afspraak is 20 april.
  • Voor Torhout: plaats van afspraak is Sportcentrum Benny Vansteelant in Torhout, datum van afspraak is 27 april.

Voor beide sluiten de inschrijvingen op 12 april. Allen daarheen en heel veel leute...

RvB zoekt MVX

Shuttle2 TransparentTwee bestuurders van de RvB hebben beslist hun mandaat niet te willen verlengen: Wim Buffel en Thomas Bostoen. Zo gaan we twee sterke pilaren van onze provinciale werking moeten missen. Vergeet ook de achterban van onze voorzitter (Linda) niet die de laatste jaren heel wat financiële verrichtingen heeft gedaan. We hebben ons uiterste best gedaan hen op andere gedachten te brengen, het mocht niet baten...

 De RvB is dus op zoek naar nieuw krachten!

  • Je krijgt taken en verantwoordelijkheden toegeschoven om verder uit te werken, doorheen het seizoen op te volgen en te ondersteunen.
  • Bijsturen waar nodig is, publiciteit maken waar kan, meehelpen waar we handjes te kort komen.
  • We spreken over een 8-tal vergaderingen op een seizoen, dus vaak verplaatsen hoeft je niet af te schrikken.
  • Er wordt ook veel digitaal geregeld.
  • En een algemene vergadering als orgelpunt.

Heb je zin om de provinciale werking van de badmintonsport te versterken?
Samen met enkele vrienden instappen ?
Wil je een bijdrage leveren aan onze sport?
Neem dan als de bliksem contact op met het bestuur via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Provinciale Kampioenschappen Jeugd 2024

Shuttle2 TransparentVoila, het zit er alweer op: het Provinciale Jeugdkampioenschap 2024.20240211 01De foto's en sfeerbeelden vind je hier. Een dikke merci is op zijn plaats aan Badmintonclub Damme voor de organisatie, de vlotte samenwerking, de lekkere soep en pistoleekes, croques en hotdogs. Dank aan allen: de deelnemers, de supporters, de winnaars uiteraard, en hopelijks allen tot volgend jaar!