Volg ons West-Vlaamse Badmintonfederatie | Facebook West-Vlaamse Badmintonfederatie | Flickr
 
Belgian International

Belgian International

Binnenkort is er reeds de 10de editie van de Yonex Belgian International.

 

 

Hieronder vindt u eveneens een kort overzicht van alle acties die zullen plaatsvinden:

 

Alle wegen leiden naar Leuven

Geen vervoer? Geen paniek! Het organisatieteam legt op zaterdag 13 september speciaal busvervoer in met strategische stopplaatsen in heel België. Meer informatie over de tickets, opstapplaatsen, reisroutes vind je op de website http://www.belgian-international.be.

 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Samen kijken en supporteren is dubbel zo leuk. Kom je op de finaledag samen met 39 clubgenoten naar Leuven, dan legt Badminton Vlaanderen gratis busvervoer in. Schrijf je voor deze actie niet afzonderlijk in via het online formulier, maar contacteer Bart Verschueren op e-mailadres bart@badmintonvlaanderen.be.

 

Demowedstrijd Peter Gade vs Yuhan Tan

Zaterdag 13 september 2014 krijgen we een clash der titanen. Peter Gade en onze eigen Belgische nummer 1 Yuhan Tan verwennen je met een demomatch.

 

Jong geleerd …

Ter gelegenheid van de Yonex Belgian International worden clinics georganiseerd voor jeugdspelers en hun begeleiders. De clinic bestaat uit een training van één uur onder leiding van een toptrainer en/of topspeler. Guy Delforge, Stefaan De Rijcke, Kurt Nys, Daan Philips, Lander Pint, TSS spelers … zijn al enkele namen die hun aanwezigheid bevestigd hebben. Kom met een groep jeugdspelers naar Leuven en geniet van een clinic en schitterende wedstrijden op de Yonex Belgian International. Inschrijven kan bij Sofie Robbrecht via sofie@badmintonvlaanderen.be.

 

Trainersclinic met Peter Gade

Zaterdagvoormiddag geeft Peter Gade een trainersclinic in sportkot Leuven voor onze eigen trainers A en B. Interesse? Lees vanaf augustus meer over de actie op de website http://www.belgian-international.be.

 

EK-tickets aan promoprijzen

Badminton Vlaanderen bezorgt je nog meer kijkplezier. In februari 2015 is België gastland van het Europees Kampioenschap gemengde landenteams. Ter ere van deze 10de editie geven we je de kans om voor slechts 10 euro een zitje te reserveren voor het schouwspel in februari. Iedere toeschouwer kan slechts 1 promoticket ter plaatse aankopen.