Provinciale kampioenschappen

De West-Vlaamse badmintonfederatie koos afgelopen weekend sporthal De Bamburg in Lombardsijde, Middelkerke als locatie voor de provinciale kampioenschappen voor jeugd en veteranen.

Ruim 250 deelnemers waren van over heel de provincie afgezakt om er hun kansen op een provinciale titel te wagen. Het waren uiterst mooie en vaak heel spannende duels waarin de jonge generatie hun talent bewees, maar waarin de oudere generatie toonde dat ook zij hun vechtlust niet verloren hebben om naar huis te gaan met een provinciale titel.

Rekening houdend dat er maar 7 badmintonbanen beschikbaar waren, verliep alles dankzij de  jaren ervaring van badmintonclub Barloke in goede banen.

Het was een hele planning om alle 247 wedstrijden op tijd te laten doorgaan en geen achterstand op te lopen op het voorziene tijdschema.

Voldaan en tevreden kunnen we terugkijken op een geslaagd kampioenenweekend.

We kunnen natuurlijk ook stellen dat deze editie niet kon slagen dankzij de medewerking van: DELEYE, BRILART en DE KRANT VAN WEST-VLAANDEREN. Een welgemeende proficiat aan allen en we zien jullie volgend jaar graag terug...

2019 PK03