Jeugdcircuit medewerkers

WVBF zoekt een enthousiaste badmintonspeler (MVX) die affiniteit heeft met het jeugdcircuit. Na de Jeugdcup ontmoetingen verwerk je de resultaten met Excel. Je hebt notie van het Jeugdcup reglement en tornooiplanner, of je bent bereid die kennis te verwerven. Ook dien je enkele Jeugdcups per seizoen mee te volgen.

Alle info:

Wim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0476/968012)

Hilde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0475/669282)

Voorzitter recreantencommissie

Na een vrijetijdsbesteding van 35 jaar in de badmintonwereld, en sinds 30 november 2009 als voorzitter van de recreantencommissie voor WVBF, zal ons aller gekende Staf eind dit kalenderjaar zijn mandaat neerleggen. Bij deze dan ook een warme oproep naar gemotiveerde vrijwilligers om de resultaten die door de jaren heen werden opgebouwd verder op te volgen en van nieuwe impulsen te voorzien de komende jaren.

Wens je meer vrijblijvende info over de werking kan je Staf contacteren op 0487/165962 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidgelden

Lidgelden
Sinds half maart liggen alle badminton-gerelateerde activiteiten stil door het Corona-virus. Dit heeft uiteraard ook een impact op de werking van de WVBF. Het corona-virus betekent weliswaar minder uitgaven, maar aan de inkomstenzijde (bijvoorbeeld inkomsten van weggevallen tornooien) maakt dit ook een verschil. Vaste kosten blijven uiteraard doorlopen.

Op dit moment zijn we vanuit de WVBF druk bezig met het seizoen 2020-2021 voor te bereiden. Het wordt een seizoen met heel wat veranderingen. We kunnen gerust spreken over een WVBF 2.0 Er zullen volgend jaar extra financiële inspanningen gedaan worden om onze jeugdwerking te blijven verbeteren, terwijl er ook nog geen duidelijkheid is over toekomstige (sponsor)inkomsten. Later volgt meer nieuws over volgend seizoen.

De door ons gevraagde bijdrage voor de trainingen is jammer genoeg niet kostendekkend. Zelfs met het wegvallen van 1/5e tot 1/4e van de trainingen, wordt er nog steeds een serieuze financiële inspanning geleverd door de WVBF. Er werd daarom beslist om voor dit seizoen niet over te gaan tot een compensatie van het wegvallen van de trainingen (voor volgende seizoenen kan dit anders aangepakt worden). We vragen - net zoals vele andere sportclubs, verenigingen en organisaties- om jullie begrip en solidariteit.

Met sportieve groeten, 
Ella Verloigne, WVBF voorzitter jeugdcommissie (0473/19 14 61)
Wim Buffel, WVBF Voorzitter (0476/96 80 12)

Subcategorieën